Familiedag 2017

Op zondag 12 maart 2017 is het weer zover, we verwelkomen jou en je familie op onze grote familiedag Op de lokalen van den 41 in het fortje van Merksem, aan de linker zijde in het fortje (over de scoutsvrienden) . Op de familiedag valt er heel wat te beleven! Tussen 10u en 11.30u kan je bij ons komen aanschuiven voor een overheerlijke brunch. Dit is nog niet alles! Tijdens de namiddag trekken we het fortje in en worden er spelen voor jong een oud georganiseerd

Naderhand blijven we op het fortje waar de shop, op verplaatsing open gaat en kan je genieten van die heerlijke scoutssfeer. De familiedag is de laatste jaren wat verloren gegaan en hierbij willen we het terug tot een activiteit brengen waar het gezellig samenzijn centraal staat. Wij hopen bovendien dat de weergoden ons dit jaar gunstig gezind zullen zijn.

Hier alvast een kleine inleiding voor deze spetterende dag!

Een nieuw jaar, een nieuw seizoen maar er is terug chaos in de 24 Familie! Op de jaarlijkse familiebrunch van 12 maart is De Bomma nergens te bespeuren. Haar telefoon neemt ze niet op en thuis is ze ook niet want haar lieve zoon Jeanke Van den Assche ging haar normaal gezien ophalen. Maar wat kan er dan gebeurd zijn? Wanneer de gehele familie ongerust begint te worden, wordt de politie erbij gehaald maar dat is niet genoeg. Zij hebben jullie hulp nodig bij het oplossen van deze onrustwekkende verdwijning. Gaan jullie er alles aan doen om haar te vinden? En wie heeft de bomma ontvoerd?

Inschrijven kan tot zondag 5 maart:
leden betalen 2.5 euro, volwassenen betalen 5 euro. Inschrijven kan door te surfen naar onze site en op de pagina: http://24sintfrans.be/familiedag-2017/ en hier het formulier in te vullen. Of door het gepaste bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE02 9730 2112 7240 en duidelijk te vermelden bij de opmerkingen: Familienaam + Aantal leden ( en hun voornaam & tak ) + Aantal ouders of familie.

Alvast tot dan!

Hier alvast ook de brief:

Brief familiedag