Loading…

Jonggivers

Jonggivers: van 11 tot 14 jaar

De jonggivers zijn al echte avonturiers, ze spelen graag grote strategische spelletjes en houden al eens van een goed partijtje ravotten. Vuil worden vinden ze absoluut niet erg. Meer nog: ze vinden het zelfs leuk! Maar ook chillen, kunnen ze als de beste.

 

Wil je de jonggiverleiding contacteren?

GSM Kamiel: 0478/12.46.98

Email: jonggiverleiding@24sintfrans.be

Kamiel

Smaragdgroene Schalkse Simoeng 

Ik ben Kamiel, ik ben scoutsleider van de 24 en rechtenstudent. Op dit moment ben ik 19. Voor de geïnteresseerden, mijn sterrenbeeld is kreeft en ik eet ook wel graag kreeft. Ik speel ook voetbal, kom kijken naar de Loco Loco´s op vrijdagavond in de sporthal van Groenendaal.

Emilia

Vredelievende halsbandarassari 

Mijn naam is Emilia, ik ben 19 jaar en Ik studeer geschiedenis aan de universiteit van Antwerpen. Ik ben bij de 24 gekomen als eerstejaar welp en ben sindsdien elke zondag met plezier blijven komen. Dit is mijn tweede jaar leiding en dit zal ook mijn eerste jaar als groepsleiding zijn.

Lise

Dit is mijn eerste jaar als leiding!

Wannes

Kermitgroene avontuurlijke bij

Ik ben Wannes Vandyck, geboren in 2004 en zit al vanaf de kapoenen bij de 24. Naast scouting doe ik ook nog handbal. Ik heb een broer en een zus die ook beiden in de scouts zitten (Zazou en Jonas). Ik ben dit jaar begonnen aan mijn 1ste jaar bachelor in de fysica. Nu geef ik mijn 1ste jaar leiding, aan de jonggivers, en ik hoop er een fantastisch jaar van te maken!