Loading…

Welpen

Welpen : van 8 tot 11 jaar

Een tak hoger dan de kapoenen. Scouting is voor hen het avontuur zelf zoeken. Stuk voor stuk zijn ze een beetje ontdekkingsreizigers. De leiding helpt hun reis succesvol te volbrengen met bangelijke activiteiten en spelletjes.

Wil je de welpenleiding contacteren?

GSM-nummer Shere Khan: 0484/92.88.79

Email: welpenleiding@24sintfrans.be

Shere Khan

Opgewekte Orang-Oetan

Hey! Ik ben Lena aka Shere Khan, ik ben 19 jaar dat wilt dus zeggen dat dit mijn tweede jaar leiding is.
Een paar weetjes over mezelf: ik zit al sinds mijn eerste jaar kapoen bij de 24.
Ik studeer pedagogische wetenschappen, niet in Antwerpen maar in Gent.
Tot slot heb ik heel veel zin in nog een aantal leidingsjaren bij de 24 🙂

Tabaqui

Levensgenietende Streepmuis

Hallo, mijn naam is Tabaqui dit is mijn 2e jaar leiding. Ook zit ik al van mijn eerste jaar kapoen in de 24. Een andere hobby van mij is tennis en dit doe ik al van mijn 4 jaar. Ik studeer orthopedagogie.

Jacala

Wilskrachtige stormvogel 

Hallooo, ik ben Jacala! Ik ben 18 jaar en dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik kijk er enorm hard naar uit om samen met jullie vele leuke en avontuurlijke momenten te delen! Ik zit sinds mijn eerste jaar kapoen in de scouts en wil de leuke tijd die ik daar heb beleefd nu graag doorgeven. Ik studeer architecturale en binnenhuiskunst aan Sint-Lucas te Antwerpen. Ik kijk er dan ook enorm hard naar uit om het nieuwe welpenlonaal tot stand te zien komen dit jaar ;)).

Baloe

Uitbundige Yak

Hallo, mijn naam is Baloe en dit is mijn eerste jaar leiding. Ik zit al sinds mijn eerste jaar kapoen in de 24. Op school zit ik in mijn 6de jaar mechanica. Voor de rest heb ik er heel veel zin in!