Loading…

Groepsleiding

Groepsleiding zijn is een nobele taak. Zij zijn als een fakkel voor de groep. Zij zijn de personen die de groep door het donker gidst. Ze loopt voorop en probeert de leiding mee op sleeptouw te nemen. Ze zorgen voor de samenhang in de groep samen met de nodige warmte en sfeer. Het vuur van engagement brandt bij de groepsleiding. De groepsleiding is voortdurend op zoek naar het evenwicht tussen groepsleiding, leiding en vriend zijn.

De groepsleiding heeft een belangrijke taak. Ze zorgen ervoor dat de activiteiten zo rimpelloos mogelijk verlopen. Dit wordt gedaan met de nodige ernst en met toch een tikkeltje gekheid. Zodanig dat geen twee keer hetzelfde is, zodanig dat de foutjes van vorige edities worden opgelost.Ze staan de leidingsploeg en randploegen zoveel mogelijk bij bij vragen. Het zijn veelal probleem oplossers en ervaringsdekens.

Vindt je dat er iets beter kan binnen de groep, heb je suggesties, idee├źn, dan kan je deze kwijt bij de groepsleiding. Maar ook als er als ouder wordt gevonden dat er iets is gebeurd dat niet door de beugel kan, kan je steeds de groepsleiding benaderen die dit met de nodige discretie en onpartijdigheid tracht op te lossen.

  • Torian: 0468157329
  • Nicky: 0468165359
  • Jonas: 0468227483
  • Katrijn: 0468/10.55.08
Email:  groepsleiding@24sintfrans.be